Ett sånt här försök

.. Till en uppdatering.

Vi tar v'äl en snabb återblick av veckan som gått.
Måndagen spenderades halva dagen på jobbet, och efter de åkte man hem för att sen vända, agera Taxi Sjöholm och vidare mot en Fika med Ida, vi sprang lite på stan och avslutade kvällen hemma hos henne bläddrande i kataloger. Fick agera lite mer Taxi Sjöholm och sen kom man äntligen hem och kröp upp i gubbens famn framför tv:n resterande av kvällen.
Tisdagen var de åter igen jobb på schemat halva dagen. Efter jobbet for man bara och hämtade hunden och sen vidare och hämta upp Evelina, vidare på några affärer. Killen i Kassan prutade åt mig, han tyckte de var så dyrt. Tackar Tackar! Sedan hämtade vi upp Nova och tog en lång promenad med hundarna (Grattis Patrik till körkortet!)
Ondagen jobbade jag lite mera, sen minns jag inte vad ajg roade mig med resten av dagen men gissar att de blev några timmar tillsammans med Pojken min.
Torsdag klockan 6 satte sig jag och pappa i bilen och rullade ner till Piteå, tro mig jag sov bilresan ner :)
klockan 10 hade jag tid hos Kiropraktiern, och han knakade och härjade mig min rygg, nacke och arm. Ogillar de.
Han gjorde så jag gick med huvudvärk resten av dagen. Efter det rullade vi vidare till Luleå och sprang på Biltema och någon annan bildelsbutik (minns inte namnet) och köpte lite grejer till min nya Pärla (bild kommer nedan).
Resan rullade sen vidare till boden där vi åt på Max. På vägen hem och när vi kommit till harads fick pappa köra resten av biten då min huvudvärk ville ta kål på mig. Så han fick köra och jag sova. Halv 4 var vi hemma i gällivare igen och då vare bara och skjussa iväg pappa till jobbet. Jag och andré åkte och handlade lite mat till hushållet. Vi skjussade även Malin till tåget och avslutade kvällen i sikträsk.
Fredagen var man åter igen på jobbet. Efter det blev de en relativt lugn kväll med filmmys och sånt.
Lördag ännu mera jobb, rätt segt. Men de är tur att man har gratis sms så man har något att roa sig med. Under tiden jag var på joibbet åkte André iväg till sin stuga, och jag fick inte ens en hejdåpuss :(.. Efter jobbet for man hem slängde i sig lite käk, och slängde sig sedan på sängen och vilade ett tag. Vid 4 tiden hämtade man Evelina och vi började fixa oss för kvällen och korkade upp. Vid 6 tiden rullade vi in på infarten till bhk Malmen. Minglade lite, åt god mat, pratade, skrattade, fick lyssna på tal om dig själv :O och en massa annat roligt. Grattis även till Lina och Evelina som blev klubbmästare i agility respektive Lydnad. Sedan bestämde vi oss för att åka hem till Evelina, packade ihop lite grejer och begav oss till bussen. Som vi fick stressa till!  Väl på bussen rinegr pappa och berättar att han är i gve. Vi åkte buss 3 hållplatser och gick sen på statiol där papap fick hämta upp oss. Vi åkte hem till mig drack lite te. Sedan hamnade vi nere på rummet med massa massa deep talk. Somnade nåhongång in på morgonkvisten eller natt kvisten välj själv.
Söndag var de meningen att vi skulle kliva upp halv 7 och fixa oss och ta bussen till hundutställning. Men ingen av oss kände orken och dem få timmarnas sömn kändes. Så mycker mycke snooze och vändingar och omsomningar så var klockan helt plötslit vid 10 tiden och vi tvingade oss upp. Fixade oss, åt frukost och drog sen iväg till ridhuset för att de på utställningen. Hälsade på lite hästar, hundar, människor osv. Trevligt värre. Vi tog även en promenad och hämtade Nova och de blev lite hundfotografering. vid halv 3 tiden gav vi upp och åkte hem igen. Nu sitter jag här nyäten och ska snart ta tag i mitt rum. Konstigt att vi är 2 som bor här och ändå bara 1 som städar? :O
Sen så hoppas jag att min pojk kommer hem snart så jag får pussa på han och kika madagaskar 2 :)

Hade så bra allihopa! Bjuder på lite bilder!
Puss och kram




jag gillar citat

Jag suger på att blogga vet ni de? :O

efter så lång tid.


..Borta från bloggen vet man inte vad man ska skriva om eller vars man ska börja, hm?
Men de är en så kallad ny start i mitt liv som pågår, där jag lämnar de gamla bakom mig, gör mig av medvissa saker och går vidare utan massa tjafs och onödig börda.
Dagens låt: Melissa Horn - kvar i nått jag lämnat

Efter mitt inlägg med en ny start i november så fick jag gå igenom en av dem värre veckorna i mitt liv.
Voltade med bilen, förlorade en  vän (Du saknas nå otroligt), var nära och förlora dig och sen en hel del familjebekymmer.  Tack ni som stöttat mig!

Fast jag har nog själv inte fattat allt som hänt. Istället stänger jag igen, och isolerar mig, lättare att inte prata om de.
Men jag vill ge ett extra stort tack till Evelina, som får mig att prata om saker fast de är jobbet, och får mig att le. TACK!

Men som sagt, det gamla bakom mig och in med de nya!
Och in med lyckan i livet, man blir ju deprimerad av negativa tankar ;)

Idag har jag tagit med min terriertok på en skogspromenad så hon fick springa av sig lite, de uppskattades. Fick även ett super trevligt långt telefonsamtal med min lilla Johanna där långt borta i ume! hur trevligt som helst, alldeles för länge sen sist! SKÄRPNING. Och när vi hade pratat klart blev de musik i öronen igen och massa bus med iana och lite fotografering. Väl hemma hittade man meddelenade på en konv. på msn. Fick läsa massa man egentligen inte vill men de var väl bra att hon fick de sagt iaf. Sa vad jag tyckte och tänkte till svar och åter igen har man lämnat nå gammalt bakom sig, jag börjar bli duktig på de här nu :)
Spenderade lite mer tid i telefon fast denna gång med Evelina. Så vi fick prata av oss litegranna, alltid lika skönt att prata med någon så fortstående som hon. Slängde mig i duschen och sen så hjälpte jag mamma med Maten, Tacos. Mums!

Har även hunnit med att skicka iväg ett mejl till draghundssports förbundets ordförande, angående lite frågor om Handling. Nu äre inte allt för länge tills jag flyttar till östersund med husvagnen i 2 månader. Pirrigt!

Nej nu ska jag ta och gå och sminka mig,
André säger att jag inte är så söt med gårdagens smink under ögonen, vad menar han? :O
Kvällens planer är inte så många, De löser sig.
Pusstjing

ps. Jag har fått godkänt Kennelnamn! Nu väntar vi bara på att protesttiden ska gå ut.
Meritering av hundar i sommar visst Pevvsan :D
Så jävla kul vi ska ha!

<3

Vila i frid älskade vän.
Du finns i tankarna hela tiden.
Tack för alla dessa år, Kommer aldrig glömma när vi lärda känna varandra på träslöjden i 3an.

Vi ses snart igen!


Välkommen November!





Nu lämnar vi se som varit och börjar på en ny månad, och nya möjligheter. Vet inte om jag tar dig emd mig eller om du får tillhöra de förflutna. Som de känns nu prioriteras du inte alls högt.

Men iaf Trots att jag voltat av vägen med lilla pärlan som nu är skrot så mår jag bra, endast lite ont i nacken, blåmärken, stel i vänster armen och 3 stygn i handen. Så ni som hört om de eller bara sett bilden i tidningen (bilden ovan), eller lyckats lyssna när de sas på radio kan nu sluta oroa sig, jag mår bra. 
Men jag har fått mig en hel del antal fnderingar. Heltplötsligt blir man dödlig, Och man tar inte saker förgivet. Och dötid vid exempelvis datorn känns bara onödig, Då är jag heller på övervåningen med familjen eller något annat.
 
Nog snackat om olyckan, den ger mig ändå bara hjärtklappning. Det händer inte så mycket i mitt liv just nu, Har vart sjukskriven nu snart en vecka men på måndag äre jobb som gäller igen, skönt då får man till vardagen igen. Dessa dagar har jag spenderat till att vila upp mig, och träffa lite släkt. Sen har jag även hunnit med att träffa Ida och så träffade jag Evelina igår, vi var på nyfiket och snackade av oss en hel del. Sänder för övrigt en extra tanke till henne som idag måste säga hejdå till sin pojk som åker hem igen nu när lovet är över.
Till veckan blir de jobb som gäller, och sen på Fredag morgon så sätter jag mamma pappa och Malin oss i bilen och åker ner till piteå och bo på hotell och njuta. Hade även tänkt hinna träffa Sandra och lilla Nora och så klart ska jag ÄNTLIGEN få  träffa Mallan. Så bli så grymt roligt! Och hur blev de med Flocken träffen?

Nej nu ska jag ta mig i kragen och göra något av den här dagen, De lutar tydligen åt att äta middag på harrys ikväll?
Egentligen är det ju 20 års åldersgräns men äter man där kommer man ju in, eller hur? Vi får se vad kvällen har och erbjuda! Hade toppen mina älsklingar. Ta hand om er!

RSS 2.0