Söndag.

hejsan folket.
Nu har söndag kommit, jag har fan trott de vart söndag många dagar denna vecka.

Min kära vän har precis åkt hem, vi råkade somna till jurassic Park filmen igår, så hon beslöt sig för att sova hära.
Men vi tar väl och börjar med fredagen först...
jobbade mellan 8-17 på grannis. Dagen gick ändå relativt fort som tur var.
Efter jobbet ville mina föräldrar ha med mig och kolla på utemöbler, så vi dammade iväg till jysk. Efter de åkte vi och handlade lite mat, så nu är min kyl lite fullare igen, känns bra!
På vägen hem blev de några stress samtal så de var knappt man hant hem och ta bort jobbkläderna innan man åkte vidare. Som tur var så vat Carro inte färdig fixad så jag hant sminka mig och platta håret hos henne.
Sen blev de massa massa snurrade till den, och dit osv med bilen fast flest vänder blev de upp till repisvaara, där Maggi hade 20 års fest. Måste säga att jag hade faktistk kul trots att jag var nykter.
Dock hände de en sak under kvällen som säknte mitt humör totalt.
Men jag höll ut och vid halv 3 tiden rullade jag ut till liikavaara och skjutsade hem carros pappa också. sen efter det fick man äntligen fara hem och sova.
Förtjänar jag inte ens ett tack?!?

Lördag var de uppstigning igen och tjofs iväg till jobbet. Jobbade 10-14
Fick besök på jobbet så tiden gick riktigt fort.  :)
Efter jobbet hämtade jag upp Evelina och Christoffer och vi åkte ut till klubben för att kolla när Nattis hade kurs.
Hant även med att träna lite agility med min egen vovve när kursen slutade. Hon var så duktig så!

Efter tränad hund, mat i magen och dusch satte jag och carro oss i bilen och åkte ut till byn och hälsade på hennes Mamma och Glenn. Blev en helkväll/efterniddag ute i solen och bara njöt och åt grillat. Helt underbar lördag om man frågar mig. Efter vi var tillbaka i stan träffade vi tilda ett tag och åkte bil, hade allsång och flamsade allmänt.
När vi sedan landade hemma hos carro jag och hon, lekte vi kockar och åt lite till, haha! och fick ett il att vi ville se jurassic park filmerna, så de gick ut en massa sms till nära och kära om vem som hade filmerna. Vi hittade till slut dem hemma hos marcus. Så vi åkte dit och lånade med oss dem. Då till nästa problem, vars hittar vi en vhs? haha! Jag kom på min gamla, första tv. en liten philips. Hade ju en enbyggs vhs.

Så vi klampade in ´hos morsan och farsan och grävde i förådet efter tvn och sedan slutade kvällen hemma hos mig, där vi somande till filmen.

Så nu idag hade jag tänkt städa igenom lägenheten. Och ikväll är de valpkurs som gäller :)
Så nu slita mig från datan och börja städa.

100514


Tjingeling alla!
Någon annan än jag som är sjukt dagvild just nu?
Känns som att jag inte har någon aning om vad det är för dag.
Igår kändes de som fredag, fast de igentligen var torsdag som igentligen var en söndag?!?
-Kan man bli annat än dagvild?
Pga dagvildheten höll jag på att försova mig till jobbet imorse. Eftersom vi hade öppettider som en lörag igår, stod ju alarmet så jag skulle vara klar till kl. 10.00. Men idga är ju "vanlig" dag, så då börjar vi ju kl. 8.00
Men jag hann i tid, trots mååånga måååånga snooze : )

Efter jobbet igår så for jag hem till mor coh far, där vi samlades hela familjen och grillade, hur mys var inte de?
Efter grillningen for jag hem spenderade några timmar i telefonen, vad gör man inte med vänner på avstånd? Sedan duschade jag mig och gjorde mig fräsch, undra om jag vart sliten senaste tiden då ALLA reagerade på att jag var så "fin", haha!
När jag var klar återvänder jag till huset, då Jonna och Mattias hade kommit, vi surrade lite och sen så gick vi över till grannnen och kollade på deras valpar. -Och NEJ, de gjorde mig inte mindre valpsjuk. - GE MIG!
Ianis bananis fick stanna hemma medans jag tog bilen ut på stan, blev några varv med Thilda och Carro och en massa allsång. När dem for hem hämtade jag upp Evelina och Christoffer och blev några fler varv och en massa surr.

När jag skjutsat hem dem kom huvudvärken och när jag väl var hemma blev jag liggande i migrän :S
Kvällen började bra, slutade mindre bra. Tur att jag till sist lyckades somna så jag slapp må så.

Har inga planer alls för dagen idag. Kanske man ska hinna ut till klubben och träna vovven lite. Fast vädret suger! Sedan ska alla mina söta vänner bli alkoholiserade ikväll. Så jag hamnar väl bakom ratten, då jobbet väntar imorgon också.

Har inte så mycket annat att tilllägga idag, tror jag?
Pusspuss!


100513


Sitter på jobbet och glor på klockan så kanske, kanske den går fortare?
Jag förstår om Granngåren nere i södra sverige har öppet idag. Men i Gällivare?
Tror vi kommer kunna räkna våra kunder på händerna när vi stänger och låser idag.
Nåja, jag ska inte klaga, de blir bra pengar att jobba en röddag. OB-tilllägg.

Efter jobbet blir de att åka hem till mor och far, det snackades om grillning, inget man missar frivilligt. :)
Sedan hade jag tänkt hinna umgås med Carro. Jobbigt när vi båda jobbar, så hinner man inte umgås. Utan bara träffas korta stunder innan de är dax att krypa ner under täcket igen och invänta att larmet ska plinga.

Igår efter jobbet gjorde jag absolut ingen, ingenting!
Kom hem lagade lite mat, spederade några timmar i telefonen. och kollade film.
under filmen ringer min kära pappa och berättar att min bil ÄNTLIGEN är hel och färdigrepad.
Så snabbt som attans rullade jag ner deras golf till dem och tog hem min pärla.
Nu saknas bara en bra sterio, sen är jag nöjd. Någon som vet vars jag får tag på en AUDI orginal sterio, helst med usb uttag?!? Den som vet får gärna kontakta mig.
Och föresten på tal om köpa. Någon som vet vars jag får tag på en LAPSK VALLHUND?!? Den som vet får gärna också kontakta mig.

Nej nu ska jag ta och återgå till jobbet och stirrande på klockan.
Puss alla söta.


Bild: lånad


100511


Hur irriterande är de inte när man skrivit ett inlägg så försvinner allt?
Detta hände i går, och efter de har jag börjat skriva inlägg flera gånger och slutat lika fort.
nåja, helgen är över och vardagen har tagit över igen. Denna vecka spendera jag emsta tiden å¨jobbet och i hundvärlden!

Fredagen: Efter dusch och fix rullade jag och vovvarna till Angi.
Även amanda kom förbi med sin vovve (Hane, amstaffblandning). Så vi stod ute i solen med hundarna och surrade skit. Angelica var även så snäll att hon busa/aktiverade min terrier, medans Chili fick träna att stå nära en annan hanhund utan att bry sig. Gick både bra och dåligt, vid ett tillfälle fick dem till och med nosa på varandra, Dock inte helt ljudfritt från Chilis sida.
När amanda och loke hade cyklat vidare, åkte jag och Angi och åt mjukglass samt fixade lite ärenden.
När vi kom tillbaka hade Angelicas syskonbarn anlänt så vi lekte med dem och tog en promenad medans Thelma cyklade. Sista biten knöt vi fast ianas koppel i cykeln och hon fick bra cykeln, som thelma skrattade : )

Lördag: Befann mig på jobbet hela förmiddagen och sedan på eftermiddagen hälsade jag på hos Morfar, handlade lite åt han och surrade en massa. Hundarna blev överlyckliga när vi kom dit och hälsade på, undra varför dem gillar att vara dära så mycket.. Kan de bero på all mat dem får?!
Och kvällen spenderade jag med MIN Carro! Vi hade super kul, var och hälsade på hos Tilda och spelade spel, åkta massa bil och hant även med att träffa Amanda L :)
Som vanligt med carro vid min sida var de en toppen kväll.

Söndag: Vaknade upp av besök av Carro och Patte. :) Sedan när dem lämnat mig passade jag på att städa igenom lägenheten. Alltså denna lägenhet, de känns som jag städar, städar och åter städar den.. Och jag tycker aldrig den är ren ändå. SUCK! Och kvällen spenderade jag ute på torpet och tränade mina fina vovvar och höll valpkurs.

Gårdagen: Jobb jobb och jobb : ) (hela veckan spenderar jag på Granngården)
När jag slutat träffade jag carro och patte en sväng och sen blev de åter igen valpkurs, hänt även träna min egen byracka. Efter det slocknade jag väldigt fort vill jag lova.

Tråkigt med upp spaltning vad jag har gjort, men de var enklast att göra på det sättet. Hoppas ni inte tyckte de var alltr för tråkigt. Men så går de när man skjuter upp uppdateringen.
Just nu sitter jag på jobbet, ska snart göra lite nytta tänkte jag. :) Efter jobbet har jag möte med studiefrämjandet angående min freestyle uppvisning 29 maj. Sedan ska jag iväg på träningskväll med Hundungdom : ) Varför alltis späckat schema? :O hoppas Evelina följer mig på mötet, slipper jag gå själv.

Nej nu jobb som kallar. Pusshej!

your heart knows what it wonts, but do you?Läste igenom lite bloggar.
Bland annat min Sambo har skaffat en. Och insåg att de kanske behövs en uppdatering hära också.
Så alla mina läsare (Vilka ni nu är?!?!?!) Här kommer en uppdatering, Kan inte garantera att den är vettig.


Idag är en dag då motivationen är som bortblåst och tankarna går runt runt utan att egentligen handla om någonting alls. Hur hamnade man egentligen där man är nu, varför gjorde man så och så?
Men måste skärpa mig! Man lever bara en gång och kan inte påverka det som varit och framtiden har man ingen aning om, så jag måste verkligen börja leva här och NU! Undra om de betyder att jag inte kan skjuta upp städandet på framtiden? hmm!


Igår satte sig hela min familj -utom lilla jag, i bilen med husvagnen påkopplad och rullade söder över. Först ska dem sova natten till idag i lule. Där dem ska springa på stan och gå på vårmässa på arcus. Sen tar dem husvagnen till happis och sover resen av helgen dära. Med en massa shopping och camping mys.
Nej jag är inte AVIS.. (Läs: mycket avis). Jag hade mer än gärnat velat spendera kvalitets tid med min familj och campa.
Och ikväll så åker min Sambo och Sofia ner till happis dem också. Alla bara åker och glömmer mig här hemma.
Eller glömmer och glömmer. Jag måste stanna, men så är de när man är extra anställd och jobbar typ bara helgerna. Då missar man när alla andra är ledig och har tråkigt på veckorna när alla andra jobbar.
Som tur har jag mina älskade hårbollar hos mig heöla helgen iställe. Eller ja, iana är ju alltid hära. Men nu är Chili också bosatt hära. <3

Gårdagen:
Blev de att jobba åt Terry Evens, som hade stor seans hära i Gällivare. Tackar Marina för att jag fick  jobba och att hon placerade mig med micken så man fick vara med på allting. Jag är hel imponerad av Terry.
Han vill jag se mer av. Ja, som ni kanske förstår så står medialt ganska högt upp på min intresse lista. Är ju inte för intet jag har gått en kurs i personligutveckling i medial utveckling.
En annan sak som var rolig med går kvällen var att när Malin kliver in genom dörren så upptäcker vi att vi klätt oss typ likadant, vadå lika tanke sätt? Jeans, turkostlinne och svart över + ett silvrigt långt halsband och svarta skor. Haha!

Nu tar vi ett skutt från de ena till de andra.
Snälla lilla du, jag förstår mig verkligen inte på dig? Ena sekunden hur trevlig och brydd som helt och nästa helvänd och vågar inte ens hälsa eller prata. Jag förstår faktiskt inte vad du är så satans rädd för? Jag trodde jag förklarat för dig? Allt detta gör ju mig bara förvirrad och tankspridd. Fel att bestämma dig hur du vill ha de?
För vid dehär laget så vet jag då det, och de är VERKLIGEN inte som du tror. Jag behöver något bättre och något mer pålitligt.

På tal om att skutta så ska jag nu slänga mig in i duschen och göra mig renare och fräschare. En vän till mig sa en gång precis när vi började lära känna varanda: Idag är de fredag, vardagens sista dag. Då ska man vara snygg.
Tänk att vissa fraser sätter sig där långt inne i bakhuvudet. Så nu ska jag, fredagen till ära bli snygg, eller snyggare som min moster skulle ha sagt.

Puss på det!


RSS 2.0