En tanke till luleå

Grattis till min söta vän Kajsa som idag blir 19år :D
Synd att jag inte kan vara med på din dag. Hoppas du får det Toppen!



Jag och kaj på MSM i somras!

Helg, och jag är inte ledig.



De var en trött Micka som tog sig till jobbet efter lite stress imorse.
Väl på jobbet flög killarna över mig med uppdateringar :O, behövde jag verkligen.
Kollade var veronica gjorde men gav fort upp idé att hjälpa henne då hon skulle märka MASSA MASSA varor med rea lappar, hur kul lät de? Ne´j drog mig tillbak till kassan och dåg på när killarna gjorde försök att hjälpa mig emd att packa upp alla nya varor. Haha de slutade med att dem abr upp kartonger jg redan gått igenom och de redan var fullt på hyllan.
Och lämnade upppackningen till mig, Suck!

Så idag har man tömt en hyllrad med saker för att sen hitta en ny plats åt dem sakerna och sedan lägga upp alla nya julgrejer. Tro mig de är inte lätt i våran "lilla" butik. Storleksmässigt räknas vi till liten butik men i försäljningsmässigt är vi bäst i hela norrbotten och västerbotten., Tro mig vi behver större lokaler! Men centralt snålar dem på ALLA pengar så vi får gått vara kvar och le.
Men på något konstigt sätt lyckades jag trolla in alla nya julgrejer på hyllen, och fortfarande yta kvar (fast de tog hela dagen).

Så de avr en Micka som pustade ut när hon VÄL slutat och körde hem perry och rullade sen hem till kullen och slängde mig på motioncykel och trampade en mil innan maten, Duktig jag!
Efter de blev de mat och Dusch och drog sedan hem till Evelina vi tog en runda på Dollar och Coop och sen hem och slängde oss i soffan och kikade tv. Efter första delen av idol rullade Audin hem igen. Och jag fortsatte min tv kväll här.
Nu ska jag og snart sätta på en film och krypa ner i min säng, som inte känns så lockande.
Imorn blir de och jobba.. Jag vill ha helg, LEDIG helg. '

På grund av mitt jobb kommer jag inte kunna vara med på Flock återsamling, :(
Fast den 13-16 november är jag iaf ledig och då blir de att åka till Pite och träffa Mallan, längtar nå GRYMT!
Nej nu kika film. Pussis!

Jag trivs.

Jag ahr nog inte trivits så här bra i källaren på länge, de blev de himla fint med förändring..
Dock har jag inte hittat kabeln ännu så de blir inga bilder.  Synd för er, ni får komma och hälsa på iställe?

Efter Greys igår gick jag som sagt och mös i min säng och sömnade in, men dock fick man inte sova länga innan man väcks och blir fylle chaffis, en onsdag. Tror ni jag tänkte på alla Onsdagar på grans nå eller? SAKNA!

Trött som jag var ställde jag upp på att köra, vilket jag väl ångrade när jag hörde allt babblande i bilen när alla väl kommit sig in i bilen, tur att jag tog morsan och farsans bil!
Och när man väl kom hem kunde man ju så klart inte somna om nå mer utan läg där i mitt mörker och lyssande på mina hjärtslag och andetagen. Och fort flög timmaran iväg, sista gången jag kollade på klockan tror jag att den var efter halv 4. Och sen hörde jag även pappa ringklockan och sen ringer väl vid 4 tiden? hm! Surt efter som jag spenderat hela min dag på jobbet. Började jobba först halv 10 så egentligen skulle jag haft sovmorgon, men tror ni jag kunde sova så länge? NEJ! Så man var väl uppe vid 8 tiden och klar vid halv 9, så jag begav mig iväg till klubben för att lämna igen nyckel. Och vet ni? jag fick inte lämna in den. Fler kursen? hm, Kanske..
Sen fick jag även pengar för valpkursen så nu äre inte tomt i börsen nå mer ;) Härligt, de gillar vi.
Efter det for jag hem till mommo och moffa och läman in lite saker och sen vidare till jobbet.
Trodde jag skulle vara svintrött på jobbet och när de kom massa varor trodde jag ännu mer att jag skulle somna. Men inte, Tog alla plockpallar och slängde saker runt omkring mig.. Sprang upp och enr för trapporna och gjorde om i hyllor, vars kommer energin ifrån? Hög? :O

Efter jobbet sprang jag in på expert och min telefon har fortfarande inte kommit, Den är tydligen i örebro. Har den flyttst och övergett mig? :I  Uppenbarligen.
Sen busa med Terrier tok som man kunde tro aldrig blivit aktiverad i hela hennes liv, slängde i mig mat och for till gve och tog en skön promenad med Vovven och ida.
Och nu sitter jag här efter en skön dusch, och ska snart slänga mig i sängen och mysa till en film.
Imorn blir de Evelina bus efter jobbet, det gilalr vi ;)

PUSS!

De blev fiint :D

Onsdagen  sa vips och så var de kväll igen?
Efter att jag spenderat morgonen framför datan med bloggade, läst bloggar och sånt så tog ajg en efterlängtad dusch och fixa mig redo frö dagen.

Började med att ta med min Vovve ut i skogen på en promenad och fick samtidigt prata med min söta Johanna i telefonen, aldrig fel vill jag lova, du borde pröva ;)
När jag kom hem igen så for jag och mamma direkt iväg till stan och köpte saker till mitt rum för över 500 kronor, nu klirrar de tomt på kontot, Bli fredag så min lön kommer, SNÄLLA!

Hemma slängde vi i oss mat och sen begav vi oss ner i källaren och pysslade med rummet Och de blev SUPER fint. Har ju som grundfärg svart och vitt i mitt rum, men nu ahr vi lagt till lila och rosa :) de blev hur mysigt som helst.
Skulle egentligen lägga in en bild nu, men kamera sladde är bort städad, men vars? :O Komsi Komsi fram lilla kablen.

Snart ska jag slänga mig framför tv och kika lite greys, fast egentligen vill jag bara lägga mig och mysa i sängen. Men jag måste se greys, så sängen får vänta någontimme på mig.
Pusstjing!


Just de, Malin så klart du får bli gudmor den dagen jag får bejbis.

Efterlängtad uppdatering?

Om man bara läser min blogg kan man tror att jag vart i lule flera dagar och därfrö inte hunnit uppdatera, Men nu äre ju tyvärr inte så. Vad skykker jag då på? :S Ingen ursäkt här alltså.

Min torsdag i lule var super kul : ), och jag hade rätt tiden gick jätte snabbt och jag coh yoahnna skrattade mesta tiden tillsammans. Yohanna mötte upp mig i stan, vi tog bussen hem till dem men stannade till och köpte lite mat. Sen hem till lägenheten och äntligen få se lillskiten! Packade upp maten och slängde oss sen i soffan och jag med Elvin i knät, där spenderade vi några timmar med att snacka, kika tv och ajg mysa med Elvin, Så jävla söt kille :)!
efter ett tag så begav vi oss vidare hem till Yohannas mamma och satt där ett tag innan vi promenerade hem och började laga lite mat. Det bjöds på nudelwook, Mums. Men tiden gick fort och efter det så var de dax att bege sig in till stan igen och åka hem till gve. Tack för att jag fick komma och hälsa på. Det var super kul och jag kommer snart igen? Har verkligen saknat dig Yohanna!


Fredagen var de bara att åter igen bege sig till jobbet och de slutade med att jag jobbade över 2 timmar och slutade därför klockan 5. Så de blev lite små stressigt eftersom att tjerna ville att vi skulle börja dricka vid halv 7 tiden :S
Så efter att ha gjort lite ärdenden till Ida så for jag hem och åt, sen slängde man sig i duschen gick igenom sin garderob, varför bestämmer man sig inte i förväg vad man ska ha på sig? Fixade sminket och håret.Och var klar till klockan 7, duktig Micka! fast de tyckte nog inte ida, hopn var less och vänta på mig. Vi  åkte vidare till någon therese och började där. Men fort flög tiden iväg och vi negav oss vidare till Emma och blandade upp i små flaskor och åkte sen till gve för RR-bion. På efterhand kan jag berätta att vi hade kunnat skippa den! Vidare och dricka upp drickat sen begav vi oss in i dimman och vidare till krogen. Tack för en super kul kväll tjejer, de måste vi göra om!!

Och efter krogen spenderade jag resten av natten med att snacka i telefon till jag somnade. Men dock finns det en dag efter...
Och min var verkligen inge trevlig! Så därför ska vi inte prata om den här. Det enda jag lyckades åstakomma den dagen var att av fyllechaffis till bror, jonna och tobbi : )
Egentligen skulle jag busa med Evelina på lördagen men eftersom att min kära vänb bakis inte tilllät de så fick vi ta igen de på söndagen iställe. 

Men söndagen väcktes amn av föräldrarna vid 10 tiden och vi for ut i skogen med båda hundarna och var där typ 2 timmar. Skit mysigt, Jag coh pappa passade även på att "klättra" i berget där i nautanen.


Efter våran tur i skogen så slängde ajg mig i en varmddusch, städade lite på rumemt och fixade mig. Sen begav jag mig hem till Evelina för att busa med henne. Mesta tiden var vi hemma hos henne, men vi kollade även läger på stan och köpte glass :) Mums.
Men sen på kvällen for ajg hem igen och mysa i min säng framför en film.

Måndagen var åter igen jobb dag. Och efter det for jag bara och hämtade hunden och slängde i mig lite amt sen for jag hem till mommo och moffa, gjorde lite ärdenden åt dem och sen spenderade jag kvällen hos dem.

Igår befann man sig åter igen på jobbet. Och efter det for ajg och hämtade Evelina från skolan och for hem till henne och rastade hundarna, vidare hem till mig och tog en skogspromenad med terrier tok. Och sen for vi tillbak till evelina hämtade upp hundarna och vidare mot klubben. Stod och kikade när dem tränade, och Evelina de ser super bra ut, debut snart? ;)
Efter det så for vi och köpte tjocka och spenderade kvällen framför tv. Men efter ett tag ringde henens pojk, och jag bestämde mig då för att fa hem. kikade lite mer tv innan jag bestämde mig för att sängen lockade.

Idag är man ledig, och jag och mamma fixa finte på rummet. Vem vet, restultatet kanske kommer ut i bloggen? ;)
Nej nu lockar Duschen. Pusstjing!

tågtider


Har kollat upp tågen nu och klockan 7.06 åker jag från gällivare station till Luleå för att träffa Yohanna och Elvin :)
Är då framme i luleå 9.23, då Yohanna möter mig i stan, (som tur är).
Då ska vi gå och handla lite och sen blir de väl hem till deras lägenhet. Vet inte riktigt hur vi ska spendera dagen. Men känner jag mig och Yohanna rätt så brukar vi skratta bort mesta tiden. Jag vet då iaf att jag kommer bli kär i Elvin och blir barnsjuk som fan!!!

Vi har tyvärr inte träffats på jätte länge så de ska bli kul och ta igen lite.
Sen går tåget hem 16.40 igen och är i gällivare efter sju tiden. Vet inte vad som händer då. Kanske lugnt jobbar ju på fredag. Och så blir de utgång på fredag med Ida, Rr-premiären. Känner att jag bränner pengar just nu, Men de kostar att ligga på topp.
Sen under min kommande bakis dag så jobbar jag. Så då blir de inget ligga i sängen och ångra gårdagen, nej nej. Utan till jobbet och vara trevlig :)

Nu ska jag ut på promenad med min terrier tok :)

Onsdag morgon.


Ännu en ledig dag i mitt liv.
Funderar på att söka ett till jobb, behöver nästan de..
Men vars? :I

Nåja, fast man är ledig får man inte sova, vaknar av sms terror här på morgonen.
Vad äre som är så viktigt nu? Kan vi ta de sen?

Idag ska jag på stan med kusin och köpa overall till lilla Tindra :)
Sen vet jag inte. Måste ju kolla upp tågen till Luleå imorn så Yohanna har en aning om när jag kommer.
Och eftersom iana var så duktig igår blir de nog klubben en timme eller två också.


Nej nu kliva upp. Vi höres sen! Puss!


Snö snö snö :D

När jag hade lämnat bloggnars värld och klivit upp möttas jag av den här synen, vad tycker ni?

      
     


Efter att stått och njutit av snön som falltit ett tag gjorde jag ett ryck och fixade mig. Åt lite lunch och sen packade jag in vovven i bilen och åkte mot malmberget. Stannade utanför biblo, mötte upp ida och lämnade igen lite böcker åt mamma.
Åkte vidare till klubben en sväng. Skulle bland annat lämna igen nyckeln. Vad tror ni smart micka har gjort? Jo, glömt nycken i andra bilen så de var bara och lämna in närvaro rapporeten och ingenting annat, Suck! Får väl återkomma till klubben imorn igen.
Efter de åkte vi in till stan tog en fika på nyfiket och sen gick vi vidare på stan köpte presenter till lilla Elvin, som jag får träffa på torsdag! : ) Blev dock helt sjuk där bland alla barnkläder! Jag vill ha BEJBIS!

När vi var klar där satte vi oss i bilen rullade vidare till Dollar store och sen til malmberget, när vi väl var där ringer Malin från gve och ber oss komma och göra en tjänst bara och vända och åka tillbaka igen. Pratade lite med henne och frågade om hon ville sällskapa på tåget på torsdag. Samt om hon var sugen på en Stockholmsresa? :)
Sedan rullade vi hit till kullen och kikade film, Mirrors. Var väl inte så där super imponerad men den funkade.
Skjusade hem idag och packade lite träningsgrejer och begav mig till klubben för att låta min hund göra av med energi.

Vi kom dit och började med lydnadsträning. Först var hon okoncentrerad och utåtriktad men de gick bara bättre och bättre. Så jag är nöjd, Efter tävlingen i sommras har jag valt att börja säkra alla moment innan nästa tävling, så nu har vi börja om med ställande och läggande helt, med både kommando och handtecken. Körde alla lydndadsklass I moment utom apportering och platsliggning. Ville inte att hon skulle ligga på snön och bli kall, eller chansa att sabba den braiga platliggningen vi äntligen fått.
Efter lydnadsträningen så gick vi vidare till agility hindrerna och sprang av oss lite. Och jag är SUPER nöjd. Nu ger träningen verkligen någonting, idag klarade hon slalomen helt utan handtecken eller "flera" kommandon. Utan de var en gång kommando sen gick hon hela själv, eller ja med mig vid sidan om. ÄNTLIGEN, vi jobbade med de några gånger och prövade även öka farten lite och de ser bra ut. Sen tränade vi lite kontaktfält också och det enda hinder som verkligen tjorvar ni är kontaktfälten på Aet, men vi jobbar vidare. Dock kan hon ju inte platta tunneln alls ännu, och jag behöver motivation och tålamod till de. Men de kommer, snart kan vi :) bjuder på lite bilder från agilityträningen!


Nej nu får de räcka för idag. Nu ska jag röja lite på rummet och sen kanske Evelina dyker upp, vi får se.
Men Gonatt alla söta! Puss!

Gasol?

Åter igen bakom tangenterna och skriver.
Har nyss vaknat, eller nej vaknade för ett tag sen av att Lantmännen Doggy ringde till mig.
Så nu är provfoder beställningen klar. Och kommer väl i veckan, Eftersom jag är ledig är de nog Veronica som får lösa de där med vars de ska stå och sånt. Skönt slipper jag ;D, Eller just fan gjorde en 4 sidor lång dogman beställning igår så jag kommer ändå få hitta massa ny plats till saker. Nyheter kommer snart alltså ;)
Och för er som inte vart in på granngården ännu gör de. Vi har ju gjort om "hundavdelningen" blev super fint :)
Oj oj nog snackat om jobb, eller?

Kanske för ett tag iaf, Jag är ju ledig tills på fredag.
Skönt men jobbigt att pengarna inte rullar in.

Men hant ju med några timmar igår jobbade mellan 1-15. Sen for man hem åt lite och slängde sig sen på soffan och kikade Gossipgirl. Men efter inte allt för länge ringer Ida och föreslår en fika på stan. Jag är inte allt för seg på att hänga med på iden. Så klivet upp och slänger mig i duschen, fixar mig och precis när jag är klar och mascaran precis dit kladdad så ringer jobber och berättar att de är utbildning, som har blivit bortglömd att informera om. SUCK!
Bara och ringa till ida och avboka och sätta sig i bilen och åka tillbak till jobbet och sitta på en timmes utbildning om Gasol, hur interessant de nu är? :O

Efteråt for man till mommo och moffa en sväng och sa hej, och hämtade min galna terrier som var där och hälsade på med Mamma. Vidare hem till Ida och vi begav oss ut på promenad i gve. Efter ca 1 timmes promenad åkte vi hem till kullen igen och jag spenderade kvällen till att prata i telefon och kika tv. helt okej dag.

Men idag är jag ju som sagt ledig, Ska ta och slita mig upp ur sängen och äta frukost och fixa mig. Sen vidare till biblioteket och lämna in massa böcker. Sen vidare till klubben för att lämna igen nyckeln och papper, nu när kursen är över. Hade även tänkt att jag skulle hinna träna lite med iana, iaf agility, lydnaden kan vi fast ta hemma på gården.
Så nu ska jag lämna bloggen och springa vidare. Puss!


Helgen är över

Söndagen kväll är här. Vilket innebär att imorn är de åter igen Måndag.
Någon annan än jag som får ångest av de?

Efter jobbet på lördagen så for jag hem till Mommo och Moffa och tig död på några timmar där.
Efter det så for Jag mamma och Malin till malmbergets ishall och kollade på isshow.. Super duktiga var dem!
När showen var slut bar de iväg och hyra film och handla mat. Ditekt hem och laga lite mat och sen slänga sig i soffan och kikade på filmen Varg. Påminde mig om så mycket annat så tankarna var verkligen inte i filmen. Kanske därför den var så konstig?  

 
Sista veckodagen kom och veckarklockan ringde på halv 10. Klev upp till dukad frukost.  Mamma skämmer bort mig!
Vid 11 halv 12 tiden befann jag mig hos Evelina, vi slängde ihop en utvärdering till valpkursen och for sen och handlade lite fika och åkte vidare till klubben. Sprang in i hundgården då Evelina hade jouren. Sen vidare til tropet och göra fika och sätta ner i temosar. Gick ner till parkeringen och mötte upp valpkurs deltagarna. Tyvärr kom bara 3 av 7 stycken, men man har ju inte så höga krav när de är under en helg. Vi satte oss alla i bilar och rullade ner efter kiruna vägen.
In efter en grusväg stannade vi och började med att lägga ett appelspår åt Puma, Och sedan fick valpägarna också gå ut nybörjar spår till sina vovvar.
Medans spåren låg så gick vi och fikade och vallade av en uppletande ruta. Och körde uppletande. Duktiga vovvar!
Vi avslutade med att alla kollade när Puma gick sitt spår och sedan tog dem andra upp spåren.
Vi sa hejdå, Sista kurstillfället slut. Och rullade tillbak till stan i bilarna.
Jag och Evelina tog en runda genom gve och malmberget och rullade sedan hem till kullen där jag tog en efterlängtad dusch. Vidare hem till evelina och hon slängde sig i duschen. När vi var "fixade" och klara gick vi upp till kina resturangen och åt. Mysigt men social faktorn var inte så hög då vi båda satt med tankarna på andra håll och trötta som få.

Efter det åkte vi tillbak till klubben och Evelina tog sitt andra jour pass för dagen. Sedan snurrade vi lite på stan och upptäckte att de var bio, gick dit men fick veta att de var en skräckis så med åsikten att har vi ingen trygg killfamn att vara i kollar vi inte skräckis. Så vårat nästan spontana biobesök las ner. iställe for vi till coop köpte snarra och åkte hem till evelina och kikade Bortspolad.

När filmen var slut satte jag mig i bilen och rullade hem till kullen. Hämtade hunden och gav oss ut på en långpromenad, hade de inte vart så halt på asfalten hade promenaden vart super mysig. En mörk höst kväll, halv kallt och tyst -MYS!
För att iana skulle bli av med lite energi fick hon om vart annat vara lös och i koppel. Lös inkallningsövningar och i gå fint i koppel.. Hon fick även ett litet godis sök mitt i promenaden och fick även i uppgift att bära lite vante en bit.
Och de hjälpte nog för nu äre en trött hund som ligger och sover i sin fotölj här i rummet.
Men jag ska nog följa hennes exempel och krypa ner i sängen jag med.

Gonatt! Puss!

Gomorron : )

Har just tagit mig ut ur dushcen,
Ska slänga mig i kläderna och fixa mig.
Jobb som väntar mellan 10-14 idag, Känns inte så taggat, hade hellre spenderat min dag med annat kan jag lova.

Gårdagen bjöd på mys med familjen, eller iaf jag mamma och svägerskan.
Vi lagade god mat, efterrätt och kikade tv : )
(For även iväg en snabbid och körde nå fyllisar) Evelina Fick vara moraliskt stöd.

Nen nu lockar en hårborste och lite smink.
Vi höres! Puss


Bästa citat igår: Skulle jag dö nu skulle jag iaf dö lycklig, jag har ju hela livet framför mig.
Okej, jag erkänner. Jag är inte alltid smartast!

:O

ojsan, vips så hade vardagarna svept förbi och de var helg igen.
Vars fan försvinner tiden?

Ja måndag spenderade jag på jobbet hela dagen.
Började med projekt göra om smådjuravdelningen. Och satan vad bra de blev :)
Micka och veronica var duktiga.
måndag kväll? Ska jag vara ärlig minns jag inte vad jag gjorde.
Tisdagen återvände jag några timmar till jobbet och fixa lite på projektet.
Och efter det så for man hem till mommo och moffa och gjorde ärdenden åt dem, åkte vidare och hämtade upp Evelina och for hem till mig för att få i sig lite mat. Efter det bar de av till klubben och ha valpkurs.
För några sista gången, trist men sant. Det riktiga avslutet är på söndag och då ska vi ut i skogen och spåra och köra uppletande. Super kul : ) Vi ska använda puma djuret till uppvisningsmoment :)

Efter kursen åkte vi vidare och spenderade nån timme i Olles bil, lyssna musik, snurra på stan och pratade :) innan han skulle börja rulla hem till Kiruna igen. Super trevligt.
Efter det Skjusade jag hem Evelina och for hem och åt kvällfika med mamma och pappa.

Ondagen åter igen på jobbet, men nu för att måla hyllor och sånt. blev riktigt bra : )
Efter det så minns jag inte heller vad jag gjorde, så förmodligen inget vettigt? Borde skaffa bättre minne!

Torsdagen passade jag på att sova ut när de inte var nå jobb som väntade. Efter de drog jag och mamma på stan lite, sprang in på jobbet och häftade upp skyltar jag skrivit.. Och sen så bar de hem och hämta hunden och åkte till klubben och tränade lite. Suck säger jag bara. Eller egentligen kan jag varken säger bu eller bä för stundvis går hon som jag vill och stundvis SKIT! och nu skackar vi inte långs stunder, utan de kan skilja 30 sek? Men de som glädje mig mest var att hon la sig utan problem på snön som nyss lagt sig. Tur de!
Efter det hämtade jag hem pizza som jag mamma och malin tröck i oss. 

Idag har jag spendera hela dagen på stan med Tina. Shoppade en tvål, parfym, pumpflaska och smink :) 
Var även på apoteket och hämtade ut Spot-on till iana. Kanske kliandet slutar? Även om hon inte har skabb eller loppor, värt ett försök. För jag vet hjälper inte detta så finns de bara en sak kvar som orsakar hennes kliande, Allergi! och jag orkar inte ta tag i de nu!  

Nu ska jag ta och göra ett ryck och städa på rummet så man åtminstone kan vistas här inne.
Sen vet jag inte vad som händer, förslag?

PussTjing!

Bilder.

Vill ni se lite bilder från igår så finns dem upplagda på bilddagboken
http://piickaan.bilddagboken.se




Föresten så har ja tömt hela min pixbox, vi får se om den tas bort eller om jag börjar om på nytt.


Dagens låt: Leona Lewis - The Best You Never Had


lugn söndag.

Dagen har spenderats hos min svägerska och vi har kikat film.
Jorden runt på 80 dagar, den var riktigt bra : )

tröck i oss chips och cola : )
Sedan kom Sara, Sara och Nina förbi också vi kikade lite tv snackade och sånt.
Jag och Malin lyckades också laga oss makaroner och köttfärssås. Mums :)

Men efter One tree hill så begav jag och iana oss hem igen.
Trist då de regnade, men jag fick pröva ianas nya regnkappa iaf. (bild kommer)
Nu sitter jag bara hemma och tar de lugnt och väntar på att Du ska höra av dig. Men de verkar ju inte hända?


Dagens Negativa: HALEBOP! Dem har ju lansera sitt "nya halebop" och jag skaffade ju de.
Men idag tog mina 30 dagar slut och bara vips utan förvarning från något ställe. Tog mina pengar slut, ca 100 kronor på en dag och då har jag knapps snackar i telefon något. Det visade sig att när en 30 dagar har tagit slut kostar varje samtal 1,99 kronor per minut + uppkopplingavgift. och man Smsar för 0.69 kr. Jag som är van att snacka i telofon för 0 kr minut och skicka gratis sms, omställning? OHJA! men nu har jag iaf fyllt på telefonen och nu kostar de 0 kr minuten igen inom halebop och jag har 3000 gratis sms, iaf i 30 dagar till.

Fundering på att byta kontaktkortsabonomang? hmm.


Söndag morgon.

Gomorron :)
Kvällen igår började helt okej.
Först middag med mina föräldrar och korkade upp redan då.
Medans jag står och fixar mig ramlar Ida och Malin in och vi fortsätter drickandet till bra musik och trevligt prat. Får skjuss av min kära far upp till Svägerskan där Nina och Sara också precis anlände. Och hemma och Svägerskan var hon och Mickis. Så vi blev ett gäng tjejer iaf. Satt och drack, lyssnade bra musik, pratade skrattade och så bjöds de på lite dans också.
Men vidare bar de och vi hamnade på fest i malmberget, dock med en massa skidisar och sånt. Jag och ida trivdes inte, och gjorde de mesta för att ta oss vidare till korgen. Vilket vi till sist gjorde.
Med några tapp på vägen var de bara jag och ida som begav oss in i nattlivet, men dem andra kom efter  eller?

Resten av kvällen vill jag inte prata om, iaf inte här.
Älskade du, skräm mig aldrig så där igen.
Kom hem vid halv 4 tiden och min underbara mamma klev upp och lät mig prata av mig lite. Kändes underbart och sen så gick jag ner till min säng och somnade in. Vaknade av att telefonen ringde av min kära svägerska som inte mådde så bra alls ;) haha!
Så nu ska jag promenera upp till henne med en sväng förbi kiosken.
Uppdaterar kankse sen. Puss!

Fest : )

Hej igen alla glada : )

Efter mitt inlägg med er skrev jag med lite trevliga människor på msn.
Och sen tvingade jag mig själv i duschen. Eftersom de var så otaggad så bestämde jag mig för att göra de motiverande.
Så jag slängde in massa värmeljus i toan, öppnade en ny rakhyvel, direkt fårn förpackningen.
Och hoppade i duschen och vet ni?
Det hjälpte, skönt med att bara ta hand om mig själv och tagga upp inför kvällen.
Nu känns de bättre och festen är i full gång.

Mina föräldrar kom för övrigt hem från kiruna med nya skor åt mig och en vägg prydnad.
Har jag världens bästa föräldrar eller vad?


Nej nu lämna bloggen och vara social..
Ha en toppen kväll mina favoriter. Puss

Lördag kvällen väntar.

Ojsan var tidne går fort?
här tycker man att man är duktig på att uppdatera bloggen så upptäcker man att de är lördag och jag inte bloggat sen trosdag. Oj oj hur lyckad blondinbella och dem uppdatara hela tiden? Tips?

Valpkursen gick iaf bra och jag ser många framsteg hos mina kursdeltagar, kanske lyssar lite ändå? ;)
Nu har jag iaf lämnat in min telefon och har man gamla gamla och de funakr si så där. kan berätta att jag nås bäst på sms. Men har iaf spendera ca 40 minuter av dagen och pratat med Malin så de funkar ju och prata om man vill som tur är.

På fredagen så pasade jag på att sova ut och stormnjöt, efter det så var man chafför till Mamma, mommo och Moffa och åkta omkring på möbelaffärer. Och jag hittade massa fint, snart har jag inrett en hel lägenhet och jag har inte ens en? :O ajfan, och som de ser ut nu med alla mina planer så blir de inte lägenhet förens någon gång i mars om inte senare, hoj alla dessa planer. Nyfiken?

Efter det hämtade jag upp Evelina och Linnea i malmberget och vi begav oss hem till friseringen som mål. Jag klippte Evelina och hon färgade mitt hår. Och så klart blev de en massa tjejsnack :) Hur bra som helst.
Och till er som fick rysningar av att jag klippt evelinas hår så andas, de blev faktikst bra. och fick ett sms i stil med detta igår kväll: ikväll känner Pevvsan sig SNYGG :b
Så dåligt kan de inte ha blivit. Mitt hår då? jaa de blev åter igen mörkt, det blonda får vänta ännu ett tag.

Efter att pevvsan blivit fin i håret och sånt åkte dem tillbak till malmberget och jag for hem och väntade på att svägerskan skulle sluta och när hon äntligen gjort de kom hon hem med grillmat, mums. Pratade lite i telefon och for sedan iväg hämtade upp tina och åkte lite bil. Sen hamnade vi hemma hos henne och kikade ett monster till svärmor. Hoppas en framtida svärmor inte är så :S, då flyr jag. Jag lovar! Läskigt ju!
Sedan passade jag på att träffa Evelina på vägen hem mot kullen igen och sötflickan var lite på pickalurven. Och då mår hon kanske som hon förtjänar idag?

Efter de bar de av hem och resten av kvällen spenderades i sängen och jag behövde inte ens kliva upp och hämta evelina, super :) sen fick man även lite fyllesamtal. men sånt är bara kul. Speciellt när jag var så trött att jag inte ens minns de? hmm

Nej nu ska jag slänga mig i duschen och fixa mig. Blir ute kväll med brudarna idag :D
Dock ej taggat upp ännu. Musiken som spelas är lugna kärlekslåtar. Men de kommer väl.


Föresten så har jag städa hela huset idag, duktiga jag :D


Rubrik?

Jaa jag tog mig äntligen upp ur sängen imorse, gode jobbigt vill jag lova.
Klädde på mig och slängde i mig lite mat. Sen tog man en promenad till Malmberget och tillbaka med vovven.
Körde lite koppelträning och sånt..
Tror jag har kommit på en ny metod och lära in fot? Hm kanske vore nåt. Får prova nån annan gång, hade nämligen inte med någiot Godis på våran promenad nu. Har även märkt att ianis är allergisk mot en massa foder och hon kliar och kliar, sådan matte sådan hund? problemet är bara att jag inte vet vad jag ska ge henne för mat nu? :I förslag?

Efter promenaden hamnade man hos svägerskan som fick skjuss hem oss där duschen väntatde.
Blev en stressdusch och sminkning för sen fick man vara chafför åt mamma och Malin till hälsokost och ica. Spännande?
Iaf så inhandlade jag mig nå vitaminer för tjejer. Så nu ska vi se om man får nå energi.. :) Fast enligt Ida behöver jag inte mer än jag har? hm.. Vad kan hon mena med de?

Klippningen på Evelina blev flyttad till imorn då friseringen är ledig hela dagen och samtidigt så ska hon få färga mitt hår.. Vad tror ni på för färg?  De ryktas även om att jag ska va chafför på fredag, kan de stämma? :O

Nej nu ska jag kila.. Valpkurs ikväll :)
Pussis!

Vad har ni för er alla i flocken? allt bra?


Gomorron : )

Idag är man ledig och njuter av de!
Därför jag har inte klivit upp ur sängen ännu utan ligger och drar mig. Hur mys som helst.
Var typ svin länge sen jag låg kvar i sängen och gjorde ingenting. Minns inte ens när.

Glömde uppdatera, men valpkursen gick iaf jätte bra. Förutom små missöden som att Evelina fick ett hugg i handen vid tandvisning, Ojdå? :O
Det som är lite trist med min kurs är att deltagare är så försiktiga och tar inte för sig. Frågar inte, ber inte om hjälp..
Nu tror jag att jag förstår var våra hundlärare sa på skolan när dem påpekade att vi inte tog för oss nog mycket.
Senare på kvällen följde Evelina med till kullen och vi begav oss ut på promanad med Chili och Iana, Och vet ni?
DET SNÖADE :D, åh snart är vintern här!
Morgonen efter när man begav sig till jobbet föll också snön.


Efter jobbet så hämtade man upp ida och vi for och åt på husmans :) och Fick oss en hel del skratt. Vi hann med att springa in på några affärer också, vi sökte vilt efter en mössa till idag utan större resultat.
Väl hemma blev de en lugn kväll med sängen, min solo tidning och huvudvärk som tydligen också ville hälsa på, och på grund av huvudvärken så blev de en tidigkväll.

Nu ska jag snart ´dra mig upp ur sängen och ta en härlig morgon promenad med min hund.
Resten av dagen har jag inte så mycket planerat, eller jo? Lämna in telefonen på rep med far min, klippa evelinas hår och valpkurs ikväll igen. 

Malin, Fortsätt kämpa och va stark. Försök se ljuset i mörkret. Jag saknar dig nå kompiöst.
Vad säga om att boka stockholmsresan idag? jag tror vi båda behöver komma bort ett tag och ha kul?
Och framför allt få spendera kvalitetstid med varandra! 


Nej nu upp ur sängen och mot nya äventyr!
Vi höres sen, ha en bra dag!

RSS 2.0