Jag trivs.

Jag ahr nog inte trivits så här bra i källaren på länge, de blev de himla fint med förändring..
Dock har jag inte hittat kabeln ännu så de blir inga bilder.  Synd för er, ni får komma och hälsa på iställe?

Efter Greys igår gick jag som sagt och mös i min säng och sömnade in, men dock fick man inte sova länga innan man väcks och blir fylle chaffis, en onsdag. Tror ni jag tänkte på alla Onsdagar på grans nå eller? SAKNA!

Trött som jag var ställde jag upp på att köra, vilket jag väl ångrade när jag hörde allt babblande i bilen när alla väl kommit sig in i bilen, tur att jag tog morsan och farsans bil!
Och när man väl kom hem kunde man ju så klart inte somna om nå mer utan läg där i mitt mörker och lyssande på mina hjärtslag och andetagen. Och fort flög timmaran iväg, sista gången jag kollade på klockan tror jag att den var efter halv 4. Och sen hörde jag även pappa ringklockan och sen ringer väl vid 4 tiden? hm! Surt efter som jag spenderat hela min dag på jobbet. Började jobba först halv 10 så egentligen skulle jag haft sovmorgon, men tror ni jag kunde sova så länge? NEJ! Så man var väl uppe vid 8 tiden och klar vid halv 9, så jag begav mig iväg till klubben för att lämna igen nyckel. Och vet ni? jag fick inte lämna in den. Fler kursen? hm, Kanske..
Sen fick jag även pengar för valpkursen så nu äre inte tomt i börsen nå mer ;) Härligt, de gillar vi.
Efter det for jag hem till mommo och moffa och läman in lite saker och sen vidare till jobbet.
Trodde jag skulle vara svintrött på jobbet och när de kom massa varor trodde jag ännu mer att jag skulle somna. Men inte, Tog alla plockpallar och slängde saker runt omkring mig.. Sprang upp och enr för trapporna och gjorde om i hyllor, vars kommer energin ifrån? Hög? :O

Efter jobbet sprang jag in på expert och min telefon har fortfarande inte kommit, Den är tydligen i örebro. Har den flyttst och övergett mig? :I  Uppenbarligen.
Sen busa med Terrier tok som man kunde tro aldrig blivit aktiverad i hela hennes liv, slängde i mig mat och for till gve och tog en skön promenad med Vovven och ida.
Och nu sitter jag här efter en skön dusch, och ska snart slänga mig i sängen och mysa till en film.
Imorn blir de Evelina bus efter jobbet, det gilalr vi ;)

PUSS!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Dags att hitta den där kabeln så jag kan få kika på ditt rum ;P

2008-10-23 @ 23:20:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0