Ca en vecka senare



Varför går tiden så fort? Jag tyckte att faktiskt så var de inte SÅ länga sen jag bloggade, men vips så har de visst gått nästan en vecka.. Jag hinner inte med i svängarna.

Iaf så blev inte helgen som planerat utan blev sjuk iställe.
fredagen, efter jobbet fick jag gå och lägga mig och sova och Evelina fick ta bussen till kullen då jag inte ens orkade hämta henne, väl framme kirrade vi hennes hår och snackade av oss en hel del, alltid lika kulö. tyvärr blev de ingen längre visit då hennes festar ploare kom ganksa fort, och jag skulle skjussa dem till festen där de visade sig att ingen kommit ännu :O, så vi fick snurra runt ca 45 min innan alla kom. Då släppte jag av dem, hämtade min pojk och köpte godis, hälsade på Mia och Malin och sen for jag hem. Hamnade på soffan, och orken tog slut som huvudvärken smög sig på. Fick ringa Evelina och sjukanmäla mig från att vara fyllechaffis, så for bara ner till festen och lämnade av hennes saker och sen hem och slänga sig under täcket. Vaknade nästa dag coh tyckte att jag borde vara bättre?
Så jag och mamma och Malin for ner på stan i gve, kikade bara igenom någon affär. Sen vidare på dollarstore där benen höll på att vika sig under mig och resten av "shoppingturen" fick jag spendera i bilen, HELT utmattad. 
Söndagen blev jag liggandes sjuk. Mändagen ringde jag farbror doktor och fick tid senarre under dagen. Låg HELT utmattad på soffan, klev upp ca en halv timme innan vi skull åka till läkaren och hela världen gungade, febertoppar som vet inte vad och benen skakis, hostatttacker och ja. Mådda allmänt piss! Så fick slänga i mig alvedon ta på en mössa och sätta sig i bilen till läkaren. Han kunde inte säga så mycket mer än att de var ett Virus. Gav lite hostmedicin och fler astmamediciner. Sen hem och sova restan av dagen.

tisdagen mådde jag bättre, så jag gick i duschen. Men ack så fel jag hade började må illa, blev yr och de svartnade. var nog inte långt ifrån att svimma men hant sätta mig. Men destämde mig iaf för att jag skulle vara friskare. Så jag klev upp ur sängen/soffan och fikade. satt och pratade och sen gick jag också ut på gården och tränade lite med hundarna.
Och upptäckte till min FASA att Chili har glömt bort hur man "står" och vi som har utställning om lite mer än 1 vecka. Träning träning!

Onsdagen sket jag totalt i min förkylning och knatade till jobbet. Efter jobbet for ajg hem slängde i mig käk och fixade mig, snackade lite i telefon och sen så for jag och Mallan (strand) ut och fixade presenter till Mia som fyllde 20 år igår! Fy så kul vi hade de. Tror nog att de var roligare för oss att slå in och välja paket än för mia att öppna dem. Sen bar de iväg hem till mia och sitta och snacka, snaska gott och spela spel :) hur trevligt som helst! Tack för kvällen brudar!

Idag är man åter igen tillbak på jobbet och LÄNGRAR tills jag får gå hem. då blire att laga lite käk, eventuellt vila lite och sen busa med Sofia, måste ju pröv åka hennes ny bil, men vännen? jag vill inte ner i diket ;) (skämtåsido!)

Nu sprinag till kassan, Tjing!

Fredag




Och helgen är här igen.
Detta blir en lugn helg. För försat gången på riktigt länga jobbar jag inte på lördag, skönt jag behöver verkligen ledighet, även på helgerna nångång. Så imorn kan jag lova att de inte finns någon väckarklockan som ringer och väcker mig.

I motsvarade till förra helgen känns denna inte alls så händleserik.
Jag vet att nu efter jobbet (slutar klockan 3) ska jag hem coh läga middag och sådan, sen dyker Evelina upp nångång? Ska klippa och klistra lite i hennes kaluffs, sen busa lite och köra lite bil. Sen blir de säkert film och mys kväll med pojken, där fram åt natten. Och just de Ante och Olle ville också hinna hälsa. Jag tycker att jag aldrig har nåt att göra, och ändå så är mina dagar full smockade med planer, förklara de?

Igår så var man på agilitymöte, och fick veta att den 18-19 juli är de tävling. Lockande, lockande. Vi får se om vi är redo att debutera då, ska bli spännande. Klarar du de ianis?

För övrigt så börjar ianis komma ut ur sin så kallade "dawnperiod" efter löpet, och den vanliga glada och spralliga iana är tillbaka. Hade jag vetat att hon skulle tillbak till sitt normala tills nu skulle vi ju kunnat genomföra vårat frestyle program imorn, men då jag inte visste sa vi ifrån oss de. Tyvärr!

Idag/imorgon betalas sista inbetalningssumman in och sedan är de klart att jag officiellt har Kennel. Hur kul var inte de? 
Dock enda minuset är att mer och mer börjar jag reagera allergiskt mot hundar. Men nu for ni inte tro att jag ska sluta för de! NEJ, NEJ! De blir väl iställe att medicinera vardagligen, vad gör man inte för dessa tokhundar?
Och sedan har jag bestämt mig för att operera bort halsmadlarna också, så har jag lite mer utrymme att andas.
 
Men nu ska jag och min Fanta ta och lämna datan, gå tillbak till kassan och arbeta lite.
Hade bra mina sötnosar!
Puss

:D



Det är inte någon härsom har lust att göra en kennelhemsida till mig? (A)



Busiga jag.



Efter mycker övervägande och funderande, ringde jag och väckte Linnsan och bad hon hämta mig från tåget på lördagen vid 5 tiden. Haha, först var de som ett vanligt, Jaha, jo de gör jag.. Sen efter de kom reaktionen: VAA?!?
Haha de var så gulligt att höra. Du är lite små söt du.

Så jag smet från jobbet vid 1 tiden och for hem packade, käkade lite och pussade på pojken och vovven hejdå.
Sen smet jag iväg till tåget på väg söder över.
Väl på tåget ringer Maria, och jag lådsades som ingenting. Och vi beklagade oss över hur tråkigt de var att jag inte kunde komma osv. Förlåt att jag ljög vännen, jag mådde lite små dåligt över de.

Väl framme i Boden kom Erika och Linnsan och hämtade mig och vi begav oss till Linns Bror fredde och fixade oss och slängde oss sen framför tv. Kikade lite film och sånt. Vi skickade iväg linns bror och pojke att köpa en present till Sandra. Och dem kom tillbak med fränaste toymaskinen. :P

Vid 9 tiden anlände vi piteå och virrade rult lite i roknäs innan vi hittade rätt.
Och vi klev in genom dörren. Haha de var så kul att de flickorna en efter en upptäcka att jag faktiskt kom.
Reaktionerana var ungefär: Micka! Micka Micka! Men du skulle ju inte komma?!?

Iaf så hade jag en underbar kväll, Tack mina älsklings tjejer. :)
Jag har saknat er så. Kändes som på den gamla goda tiden, eller hur?

På söndagen så vaknade jag och Johanna vid 8 tiden och satte oss vid bordet och hade framtidsplaner snack. Kom nog inte fram till så mycket eller? Iaf så stormtrivdes jag. Vi gjorde oss i ordning och tog sen en promenad och utforskade området lite. När vi kom tillbaka hade folket börja vaknat och vi gjorde ett ordentligt städryck, vips så var de fint och städat igen. Förutom rödvinet på mattan och alla soppåsar märktes de inte att ca 30 pers hade festa i lägenheten endast några timmar innan. Kanske vi borde öppna städfirma tjejer?

Sedan slängde vi oss in i bilarna och åkte in till stan, tappade Danille och Johanna och gick sedan in på Max för lite efterlängtat käk, satt och pratade, skrattade och allmänt flummade, som vanligt.

Sedan gick jag till bussen, issa satte sig i bilen hemmåt och resen av tjejerna fortsatte busandet.
Väl på bussen så fick Sofia agera sällskap och vi snackad eom allt mellan himmel och jord, alltid liak trevligt.
Olle och André fick också vara lite sällskap. Man hinner ju en heldel på 4 1/2 timme :D

Väl hemma åt jag lite, sen tog jag och andré en promenad emd hundarna, sedan blev de att ta kväll då de var brist på sömn timmar natten innan.

Igår var jag ledig och passade på att ta igen borta tid med andré, vi promenarade och uträttade lite ärenden på stan och allmänt myste. Och på kvällen var de agilityträning, och ÄNTLIGEN var iana på hugget igen.
Igår bestämde jag mig även för att de kommer inte bli nån debutering på agilityn i februari. vi väntar. Då vi itne alls får till agilityn. Och platta tunneln ej är tränad.

Men nu ska jag sluta skriva och göra något nyttigt här på jobbet. Pusstjing!

Bajs!



Micka står i valet och kvalet.
Jag råkar nämligen veta att alla från flocken, nästan iaf ska till pite ikväll. 
Och ju mer jag tänker på de ju mer beslutsångest får jag. 

JAG VILL  JAG VILL JAG VILL JAG VILL. 
Men vad gör man när ekonimin brister och viljen är starkare än någonsin?

Måste ringa linnsan, och sen mina päron. Och kolla tåg.
Kanske jag blir sponsrad och kan åka om jag frågar med snäll röst och valpögon. (A)





Föresten har jag fått fler timmar på schemat, Me like :D
Jag tror jag ska börja plugga nu när jag ahr extra jobb.

Fortsättning.


Sådär, nu är de en lite mer vaken Michaela som skriver.
Casper har anlänt och jag har ätit frukost.

Idag har jag lovar min kära familj att jag ska laga tacos.
Problemet är att ajg fick en trimmning att ta hand om, och maten ska vara klar till typ 2, 3 tiden. Så jag måste typ laga maten snart så får alla värma när dem ska äta. Smart av mig.

Kan nämligen inte börja trimma fören vid 12 tiden för så har mamma slutat jobba och jag har fri tillgång till friseringen.
Och ja, till alla er som undrar jag ska städa den väldigt noga så inga kunder får allergiska reaktioner, men jag har ju hela helgen på mig. Förutom lördag mellan 10-14 då jobbar jag :)

Annars vet jag inte riktigt planerna. Egenligen ville jag ha trim hjälp av Evelina men hon slutade så sent så vi får se om jag är klar eller om hon hinner hjälpa till. Sen skulle Sofia också slå en pling när hon slutat. Men några bestämda planer har jag inte.

Hade mer än gärna satt mig på tåget imorn och åkt till pite, då sandra har 20 års- och inflyttningsfest, Och typ alla från flocken ska dit. Men jag kan inte. För de första jobbar jag ju till 14.00 och sen så ligger min ekonomi på 0.
Nej jag har fortfarande inte stadga den sen bil köpet. Vilket inte är så lätt när räkningarna fortsätter rulla in, skulder ska betalas bort och på arbetet blir de bara färre och färre timmar vilket betyder minde och mindre lön.

Så nu vet jag inte om jag ska fortsätta jobba extra och börja plugga, eller om jag ska byta jobb helt enkelt. Vad tycker ni?
Skulle jag börja plugga skulle de nog bli på distans i typ ume, Då hade man fått träffa Johanna under tentor och sånt ;)


Nej, jag har seriöst panik över mitt liv. När ska de börja bli "vuxenliv".. När ska jag ha råd med min kära lägenhet? när ska jag hitta ett fast jobb jag verkligen vill ha? Gillar verkligen inte mellan läget jag är i nu. Jag bor hemma hos min föräldrar, jobbar extra lite då och då. Vilket gör de ont om ekonomi vilket för att jag inte kan flytta hemifrån. De är ekonomikriser, vilket gör de väldigt svårt att hitta jobb. Och ja, du förstår.

Men nu släpper vi allt de där. De är  bara att gilla läget.
Jag menar jag borde inte klaga.. Jag har en fantastisk pojkvän och familj som bor med mig, då behöver jag aldrig vara ensam. Jag har åtminstone ett extrajobb, bättre än ingenting. Och jag kan fortsätta drömma om lägenheten och de, den som väntar på nå gott... Och för att inte prata om mina vänner, ni är bäst  :)

Orkar ni föresten läsa de här?
Känner att jag bara skriver och skriver, inget vettigt egentligen. Men alltd skönt att skriva av sig, eller hur?


Nej nu ska jag nog gå och fräsha till mig, sen steka lite köttfärs, fota före bild på Casper och så småning om börja trimma. Så före och efter bild kommer, om de nu inte blir fördjävligt :) Tss!



Föresten, Tack Emma för tipsen.
Jag ska tänka på de.
Nej nej, de är ingen utställningstrimning :)









Tidig morgon.



Hade helst bara velat krypa ner i sängen tillsammans med André och sova vidare.
Men jag sitter och inväntar min Faster som ska dyka upp innan hennes Jobb tillsammans med Casper.
Casper är hennes Am. Cocker Spaniel som jag ska trimma idag. Återstår och se hur de resultatet blir :S

Men som jag sa till dem, han ser ju förjävlg ut. Så nu får jag äta upp de.

Mina senaste dagar har verkligen inte blivit som planerat..
Först på Onsdagen skulle jag och Sofia ut och promenera på kvällen.
Men då skulle pappa och André och hämta en skoter motor så jag tänkte att jag föjler med, men så när vi sätter oss i bilen säger andré, vi skulle ringa när vi var i hakkas, OPS jag som trodde vi bara skulle till Gällivare. Så hela den kvällen gick ju åt och de blev ingen promenad.
Igår skulle jag hem till Evelina och äta tårta. Men just den dagen var mommo och moffas säng tvungen att gå sönder och vi var tvungen och fara och köpa en ny och skruva ihop den. Så jag hant inte dit heller.
Får nog åtgärda båda i helgen så de inte blir nå sura miner :)

Jag och Evelina har ju trots allt missat både min och hennes födelsedag, så vi har lite att ta igen.

Åh, nu kom min mamma. Då kan jag gå och sova så får hon ta emot casper.
Pusshej!

Måndag

Och en ny vecka har åter igen  börjat.

Inte uppdaterat på länge, men de har verkligen inte funits motivation till de..
Så ni får helt enkelt vara nyfikna på vad jag gjort senaste tiden och fortsätta vara de..

Helgen började iaf jag med att jobba lördag (nästan enda dagarna jag jobbar nu för tiden), direkt efter jobbet for jag till grillen och hämtade hem mat till familjen. Haha de där lät som att jag var värsta morsan, men nej så kul ska vi inte ha. Maten var faktiskt bara till mig, Mamma, Pappa och andré :) 
Efter Maten bestämde sig jag och André att vi ska dra til vettanjärvi (staving?) för att spendera resten av helgen på tu man hand i stugan. 
Men dock så är de alltid massa saker som ska göras innan man åker. Så Vi var inte iväg fören vid halv 6 tiden. Väl framme i stugan så var de -7 grader inne och vi satte igång och försöka elda igång stället så bra vi kunde, tror vi hant komma upp i ca 20 grader när vi väl gick och la oss, fast jag kan tala om att de var ändå kalllt och just då uppskattade jag andrés varma famn mer än vanligt :P.. Dock blev de inte så lång natt då vi vaknade vid 5 tiden och de endast var 10 grader i lill stugan där. Så då vare bara och kliva upp och börja om med eldningen. När värmen började komma tillbaka låg vi bara kvar i sängen och kramades, hur mysigt som helst! 

Söndagen spenderade vi med en liten skotertur och andré visade mig runt lite, vi for även förbi stället vi såg varandra första gången, lite minnen ploppade upp i skallen vill jag lova. Tänk att den där söta pojken som satt på skrivbordskanten i den extremt lilla stugen en dag skulle bli min? :O De trodde jag verkligen inte på då, inte heller när han gav mig chansen i somras. Men de var nog meningen att bli vi när ingen av oss kunde hålla oss i från varnandra, nu är jag lyckligare än någonsin, Jag älskar dig André. Jag får nog tacka dig David för att vi övertalade mig till den där roadtripen den där kvällen i somras, Den gav mig min livskärlek. 

Resten av lördagen spenderades till lite små pyssel och så var vi och hälsade på Andrés Mommo en sväng. Vi packade även ihop de mesta för att underlätta för morgondagen. Morgonen efter vaknade vi 6, och låg kvar i sängen till typ 7. Sen var de bara stiga upp, slänga på sig kläderna, packa ihop de sista och låsa igen stugan och sätta sig i bilen för hemresa igen. Var hemma i kullen 10 över 9 och slängde mig i duschen, för att sen bege mig till jobbet då jag började jobba klockan 10. 

Väl på jobbet så var de bara och ge sig i uppackningsvärlden då vi fått varor för första gången på 3 veckor. När nästan alla varor var förprickade, prismärkta och upplada på hylla, tog jag en paus och ringde min kära vän linn :) Alltid lika trevligt. Men tyvärr dog mitt batteri mitt i samtalet så de var bara att fortsätta jobba. klockan 1 var allting klart och jag fpr hem från jobbet. Men besked om att jag får några extra timmar imorn också, då de kommer mer varor. 

Nu har jag kommit hem och väntar på att åka iväg på Agilityträning klockan 5. Jag ska för första gången på jätte länge och år 2009 få träffa min lilla pevvsan. De var alldeles för länge sen sist. Synd att de blir träning och inte uppgraderingstid, men träning är kul de med. 

Efter Agilityn åker jag och hämtar upp Sofia och åker hem till kullen och umgås med henne en stund. Ska bli kul :)
Nu ska ajg springa och kika vad in pojke gör.
Pusshej!

Föresten
Veckans dilemma: På lördag har Sandra inflytt och 20 årsfest hemma hos henne i pite. Dem flesta från flocken och en massa annat folk ska dit. Jag är grymt SUGEN! men jobbar mellan 10-14. Så de blir lite tajt. Hur ska jag göra?

RSS 2.0