<3


Cause everytime we touch, I get this feeling.
And everytime we kiss I swear I can fly.
Can't you feel my heart beat fast, I want this to last.
Need you by my side.

Julen över.


Efter en helmysig julafton, en busig juldag och en ALLDELES stilla annandagjul så är nu julen över.

Julafton spenderades med Älskling, Mamma, pappa, Malin, Robin, Mommo och Moffa. '
Och var super trevlig. Våran julafton började redan klockan 00.00 då jag och Robin sprang in i M & P sovrum och la fram en plattv. Och min mamma som typ ALDRIG gråter släppte till och med en och annan tår, är hon inte för söt?

Sen efter de gick vi och la oss och sov, och vaknade upp på julaftonsmorgon med att börja dagen på stan.
Så jag, Mamma och Malin slängde oss i bilen och sprang in på jive. Och Malin hittade en super snygg klänning till juldagen, sen var vi även och fixade en julklapp till Malins chef.

Efter de åkte vi hem och slängde oss framför tv och tog de lugnt, förberede lite för maten, och till sist kom älsklingen och då passade jag på att mysa lite också, inte illa ;)
Vid 2 tiden kom pappa hem från jobbet och jag och André satte oss i bilen och for och hämtade Mommo och Moffa.
När vi kom hem så var nytv inkopplad och lite mer tid spenderades framför tv till kalle och med glögg i handen. MYSFAKTOR HÖG! Pappa försvann över till grannen för att tomta lite. Och när han kom tillbaka så satte vi oss till bords och åt av den Goda julmaten och surrade massa skit.
Efter med mys i vardagsrummet, efterrätt och lite tvspel så hade vi liten julklappsutdelning.
Även om vi valt att välja bort julklappar i år så låg de några under granen.
Fick världens finaste brev av mamma, TACK!
Fick pengar till en ny mobil av söthjärtat, TACK!
Och så fick jag yllesockar av fammo, alltid bra att ha, Tack.

Så även om vi inte skulle ha julklappar har jag nog var snäll i år.
Klockan gick fort och julafton började närma sig sitt slut, Jag skjussade hem mommo och moffa och vi i familjen satte oss vi bordet och spelade lite sällskapsspel, Med vilda chester. Så himla kul de var!
När vi spelar 2 omgångar gav vi upp kvällen och kröp ner i sängen, och sov.

Vaknade upp i min söta pojkesfamn vid 11 tiden på juldagen. Vi hade en lugn juldag med massa mys framför tv och åt lite resten från gårdagen. Till vid halv 6 tiden på kvällen då vi började fixa oss och göra oss i ordning för kvällen, Vid 6 tiden kom även sofia och vi fixade oss tillsammans och korkade upp. Vid 8 tiden åkte vi hem till Sofias mammas lägenhet, där jag, Sofia, André och MAx satt och flög in i dimman. ;)
Super kul hade vi med massa skratt, musik och provsmakning.

Vid halv 11 tiden begav vi oss till Olles för att slippa köerna. Satte oss en massa folk vid ett bord och snackade, drack och skrattade. Resten av kvällen bestod av att träffa folk, skratta, prata, dansa och lite mer att dricka.
Vid 4 tiden kom Jeppe och hamtade mig och Sofia och skjussade hem oss till sängen, som var efterlängtad.
Dagen därpå var de ingen fröjd och se sig själv i spegeln. Men ändå drog mamma med mig till gve, så vi inväntade andré som dök upp vid halv 1 tiden och sen så for vi till gve och gjorde lite ärenden. Dock var min kära pojkvän ännu onykter då han slutat med dickandet klockan 12. Så de var lite små kul och lyssna på han under bilresan, han stod för allsång och lite allt möjligt. Haha, Sötfan!

När vi var på väg hem så passade vi på och hyra en film, Haja läget.
Den var inte så bra som jag hoppats på. Väl hemma slängde vi i oss lite mat och sen raka vägen till sängen, där de blev mys, filmkik och sovande. Vid 10 tiden på kvällen vaknade vi igen och gick upp åt kvällfika sen gick vi ner i sängen igen och slog på en ny film. Så de var en lugn kväll vill jag lova!

Imorse var de dock bara att vakna till väckarklockan och klev upp slängde sig i duschen, dock inte så trevlig som jag trodde de skulle vara, höll på att svimma vid 2 tillfällen under duschtillfället.
Så efter stor övervägan så kom vi övernes om att mamma skjussar mig på jobbet och jag åker och jobbar iaf.
Som tur är känns de bättre nu under skrivtillfället. Då jag står på jobbet och räknar ner timmarna tills jag slutar klockan 14.00.
Sen efter jobbet vet jag inte vad som händer, hade velat vara med min Evelina som åker ner till gävla idag men hinner inte. Suck hon blir borta hur länge som helst känns de som. :(

Har ven fått veta idag att jag och iana ska ha en frestyle uppvisning den 25 januari här på jobbet då vi har tema dag smådjur, sen ska iana var med på jobbet så alla barn får klappa och sånt. Jag längtar så nu blir de och slänga ihop ett program til de. Tacka vet jag arbete med hund 3dje perioden, har mycket tips därifrån. Kanske hör av mig till Emma, får hon hjälpa mig med de ;), eller vad säger du Emma? haha.

Hoj blev en hel del skrivande idag, Men de kan bero på att jag inte har allt för mycket att göra  här på jobbet, så har ni orka läsa hela vägen hit ner så har ni vart duktiga.
Ni ska jag gå och kolla om jag an hitta på något att göra.
Hade toppen allihopa.
Föresten, vad händer på nyår? funderar på att bojkotta krogen ;)
Nå förslag?


Tjing!
(bilder från jul och juldagen kommer)

Till er alla, från oss!


Jobbtrist

Eller ska vi säga brist?

Sitter iaf på jobbet nu, vi har haft öppet en timme och inte en enda kund :O
Fast de förstås, ingen vet väl att vi har extra öppet idag. Nåja, skiter jag i, pengarna rullar ju in på kontot så småningom. Fin Ob på söndagar.

Ännu en vecka har gått sen sist jag skrev. Hoj vad tiden går.
Julen är om endast 3 dagar (om vi räknar bort idag) Och min julkänsla är som bortblåst och jag ser inte ens fram emot de. hur konstigt är inte de? Just nu känns det som att de enda jag längtar till är juldagen då lönen ramlar in på kontot och de blir utgång : ) Och så klart längtar jag till NYÅRSAFTON. Då fyller man år och ännu en utgång.
Dock så kommer inte alla jag vill komma upp :(
Johanna kommer ju inte, pengabrist och sånt.
Och min Kajsa pratade jag med igår senast, hon kommer inte heller. :( Hon måste av hemma första nyårsafton med hunden. Jag som hade velat göra en favorit i repris från förra året. God middag, gott vin + cider, Hela huset gungar i trappuppgången, smuts i lampan, bilåkning och en massa dans, taxiåkning och massa telefonsamtal. Låter de inte lite lockande kajsa? ;) och Danielle också för den delen. Fast jag vet inte om du brukar vara och läsa här?

För övrigt så har jag och Sofia börja umgås igen, hur kul som helst. :D 
Ska nog ringa och kolla om hon kommer förbi ikväll och bakar pepparkakor med mig! hur bra lät inte de?

Jag gjorde ett tappert försök att klä julgranen igår, (vi har inte haft gran på flera år).
Men när jag så fint började sätta julgranskulorna upptäcker jag att vi varken har Julgransljus (har köpt de idag), röda julgranskulor :O eller någon stjärna till toppen? Tror ni jag blev nå less? Ruskigt! så jag gav upp julgranspyntningen och åkte hem till André iställe. Vi for till hans morbror och drack kaffe, mycket trevligare. 
Sen fick man vara lite chafför. Fick föresten mycket trevliga telefonsamtal igår. Alltid lika kul,
Roligast är nog att kajsa har ring 2 dagar i rad. Du gör mig glad :)
Chaffade bland annat till Min bror och hans fylle gäng, fick sig några goda skratt kan jag lova. 
Efter de blev de hem och äta pizza och skratta ännu mer med familjen och sen hopp i säng med mys och filmkoll. :)

 Annars har de vart en rätt lugn vecka som gått. Jobbat en del, känns bra.
Shoppat lite. Har bland annat köpt en klänning till juldagens party.. Hör och häpna, klänning ;) haha

Nej nu ska jag kila vidare och kolla om jag hittar något och göra i den här butiken.
 Hade så bra allihopa! Pussar!

fredag kväll.

Vart en lyckad dag :)

började med en lugn morgon, låg kvar i sängen och myst ett bra tag sen klev vi upp och satt vid frukostbordet väldigt länge, och lilla Ianis ville upp i min famn och mysa för första gången på LÄNGE. De var så mysigt, jag NJÖT. Älskade tokhund <3
Efter de avr de bara slänga sig i kläderna och göra sig i ordning, drog vidare, jag passade på att kramas lite med plogkarmarna och sen körde jag runt pojkarna på skoteraffärer. och skjussade dem till garaget. For till kullen hämtade upp Ida som skulle till gällivare för tvättstuga. Sen efter de åkte jag runt på lite affärer och handlade.

Sen och lagade lite mat, efter maten bestämde sig jag och mamma och fara på lite butiker och kika om vi ska släsa pengar. Slutade men att jag köpte en svin snygg handväska, Lyckat värre.
Vart nästan bara hem och vända innan jag och Malin åkte och införskaffade snacks till Idol.
Träffade min kära pojke som fått i sig en och annan grogg, Du är för söt ;)

När första halvan av Idol vart kom Sofia hit, men hon nästan bara vände i dörren så for vi iväg igen. André och Max följde också med och vi var ute och snurrade med bilen, efter ett tag släppte vi av dem på fest för att fortsätta kvällen, vi snurrade vidare. Skjussade David också.
Sen klockan 12 var de bara att åkte upp på Dundret för att hämta pappa som vart på julbord.
Och nu sitter jag här hemma och knapprar på tangenterna och Sofia har åkt hem.
Nu laddar vi inför imorn kväll, visst brudar? ;)
Sweet dreams <3

Kom hem snart sötast, jag gillar inte att sova utan dig!

fantasilöst?


Någon annan än jag som hatar att hitta på rubriker?

Vet egentligen inte vad jag ska skriva, men tänkte iaf att jag skulle blogga när ajg ändå sitter vid dumburken.
Igår kväll blev de att åka runt till andrés föräldrar och hälsa på. Hans pappa hade precis kommit hem från thailand, så man måste ju hälsa och kolla hur dem haft det.
Sen på kvällen blev de bara fika, lite smsende och sen så filmkollande innan john blund kom och tog en in i drömmarnasland.

På tal om drömmar så har ajg haft världens sjukaste drömmar senaste tiden, allt från säckar med sjukdommar till att rymma hemifrån till min kusins exs föräldrar som jag för övrigt inte träffa på flera, flera år.
Och just de, i en dröm satt jag faktiskt på bussen på väg ner till ume och hälsa på Johanna, lyckan min. Den drömmen ville jag verkligen inte vakna och inse att de inte var sant. Hade verkligen behövt tid med dig. de var i augusti sist va?

Men men, från drömmarns värld till något annat. Idag så blir de att fara förbi jobbet en sving ska slänga in nå försäkringspapper från bilolyckan till chefen. Sen registrera ett kvitto på mitt bonuskort så man får lite rabatter ;)
På tal om rabatter så äre väldigt tomt på kontot just nu. Snacka om att min Ekonomi föll när jag köpte bil.
Och de värasta är att de kommer massa utgångskvällar här fram över.
Lucia, fast då kan jag inte fara ut, tror jag. Snackades om att ha klassfest då? Men jag kan tyvärr inte komma. Jobbar på lördag till 2 tiden och sen till stenis och fira Anna som fyller 40 år. Så tiden att ta sig till boden finns tyvärr inte. Och pengarna finns inte heller, Så har nog inte ens råd att fara ut här i gve heller, Även om svägerskan vill de då hon fyllde år igår. SUCK!
Sen så kommer ju juldagen och då blir de garanterat utgång. Och sen bara några dagar senare kommer nyårsafton och jag fyller 19 år, då blir de också utgång. Vilka kommer på party? ;)
Och trottondagshelgen brukar man ju som också sluta på krogen så vi får se, eventuellt då också.
Men hur ska jag stadga ekonomin tills dess? Bidrag? ;)
Äh, deprimerande nu ska vi inte snacka pengar nå mer!

Nu tror jag att ajg ska lämna datan och umgås med mitt smink, så man kanske ser lite fräschare ut.
Tjingeling alla vänner :)


Ett liv utan data.

Jag har inlett ett liv utan data, som nu kanske märker.
Och de konstiga är att jag sitter inte vid datan och jobbar jätte lite, ändå hinner jag nästan inte med någonting?

Jag har egentligen jätte dåligt samvete, speciellt till er Flocken!
Jag vill så gärna fara överallt och träffa er. Men jag har varken ork, pengar eller tid :(
Svider att säga de, men de är sanningen. Men så fort jag stadga ekonimin efter mitt bil köp, hittar en ledig tid och mitt rätta jag är framme (olycka, bortgång av vän osv har tagit mycket på mig) Så ska jag ner över landet och träffa er, jag LOVAR! Men johanna, Dock vet jag inte hur långt ner jag åker ;) Ni ska veta att ni verkligen saknas i mitt liv, ALLIHOPA!

Förövrigt händer de inte så mycket i mitt liv.
Minnesstund och Begravning för våran Ängel Sara.
 Begravningen Saras var så vacker men så overklig, Gumman de kändes inte som att de var du som låg där i kistan. De känns fortfarande så overkligt. En ängel har lämnat jorden!

Idag fyller världens bästa Svägerska 21 år, så vi har fira henne med paket och tårta.
Grattis Malin, Hoppas du haft en bra dag. <3<3

(egentligen ska de vara en bild på oss 2 här, men Malin har inte skicka den till min ännu) :(

Idag har jag även sprungit på stan med Evelina!
Köpte en present till Brorsans 22 årsdag. Och julklappar till André.
Och underkläder till mig själv. Super!

Nu ska jag lämna datan och springa vidare.
Hade toppen allihopa! Puss och Kram

RSS 2.0