Sista sept.


Happ, då har helt sommaren och en stor del av hösten gått.
Blogg suget har varit som bortblåst.  Men jag gör ett försök iaf!

Jag har kommit till en punkt där de känns som att jag nystartat i mitt liv.
Så jävla skönt.

Jag har börjat utbilda mig igen och ser verkligen en ljus framtid när utbildningen är över.
Dock ligger de 2 år bort, och tiden fram till de tror jag kan vara ganska krokig och jobbig, men jag ska klara de!

Jag har börja söka mig utåt, jag är less gällivare och allt där omkring.
Hittade ett jobb i umeå som jag tror skulle passa mig perfekt, Dock ahr dem inte svarat ännu.
Men jag håller tummarna. Umeå är så fin stand och jag har världens bästa Johanna där som jag verkligen skulle vilja ha närmre mig. Hör du de Johanna, jag behöver en stor dos av dig just nu!
men tänkte att jag skulle höra av mig till jobbplasen igen och kolla hur de ser ut.

Imorgon fyller min prins 20 år.
Så de tänkte vi fira med att gå ut och äta bara vi 2 och mysa.

Idag är de tänkt att busa med Evelina. (Mina pengar på tlf tog slut, RING MIG!)
Hon behöver egentligen plugga, och jag behöver plocka ihop till kullemarknaden.
Så vi får väl förena nytta med nöje. Sen blir de att toppa lite i hennes hår och hon får trixa med hemsidan som verkligen behöver komma ut snart! På tal om hundar och hemsidor osv. Så sätter jag och pappa oss i bilen på lördag och bilar ner till Sundsvall för att ställa ut prinsessan i mitt liv : )
Jag hoppas så på mitt andra cert, men konkurransen är hög och de är 19 st anmälda i rasen :O
Kan även avslöja här att lill Ianis ska ha valpar framöver, datumet är inte bestämt. Men vi spånar efter hane iaf.
Längtar så efter små foxbejbisar !! : )

Nej nu får de räcka med uppd. Ska kika vidare och sånt.
Pusstjing! <3

         Min prins och min Prinsessa : )

Tågresa

Tänkte göra mig på ett försök till att uppdatera med mobilen. :) sitter på tåget nu iaf, är snart i boden där de blir tågbyte, jobbigt min väska är tung. Nåja, nervositeten inför imorgon börjar komma faktiskt, men ändå känns de super bra. :) och jag saknar redan min underbara hund och min pojk, natten ska spenderas sittandes på ett tåg och inte i min älskades armar. :( ja, men nu på jag byta tåg.. Puss puss!

tiden går.


Shit bloggen, var väldigt länge sedan ni fick en uppdatering om vad som sker i livet.
Men hallå, lite översikt. Finns mycket mer i livet än att sitta vid datan och klottra massa i bloggen, eller iaf i mitt. Vet inte hur de är med er.

Jag tänker inte göra någon åter resumé om vad som hänt.
Kan bara sammanfatta lite från dem 2 senaste inläggen.
Utan nu blickar jag framåt, lämnar de som varit och börjar om på nytt. Är de någon som förtjänar de så är de jag. De har varit alldeles för mycket på senaste tiden. Idag är början på resten av mitt liv. : )

Det ena inlägget skriv jag: 090828

Dagen som skulle ha varit Sara´s födelsedag. Dagen blev mycket jobbigare än jag trodde den skulle vara, visst jag saknar sara och tänker på henne, men trodde bara inte att de skulle väcka så mycket känslor som de gjorde.

Sedan fick man ju veta att vännerna planerade och åkte iväg tillsammans och tände ljus osv, hade ni ens en tanke på att höra av er? Snacka om att man kan känna sig besviken på ens vänner. Och jag gissar att de inte gjorde saken bätte utan tvärtom när känslorna redan var i uplopp.

Andra inlägget skrevs 090905
Dagen då min älskade Ianis blev 3 år, de är sjukt hur tiden går fort. De var ju "nyss" jag hämtade hem henne, hon kom första gången till grans osv.
Dagen till ära (eller faktiskt dagen efter då regnet öste ner på lördagen) firade vi med en skogstur och att köra spår. Vi som inte spårat sedan i våras, 1 gång.
Och när vi gick där på skogspromenaden medan spåren fick lite ligg tid, fick Emmas busvovve Nova för sig att rymma och sprang iväg.
Jag sa till iana: -Nej, stanna nära. Du ska ingenstans.
Och terriertok lyssnade, hon lämnade inte mig ur sikte och var hela tiden så jag såg henne.
Fast de var färska renspår (den Nova stack efter). Och vid den tidpunkten insåg jag att min vovve har verkligen mognat och blivit en vuxen mogen vovve, även fast de funnits gånger jag velat slita allt mitt hår och bara ge upp med den "omöjliga" terriern i andra sidan kopplet. Men nu är hon mer mogen, lyssnar bättre och vet sin plats i flocken. Och de känns så otroligt skönt.

Kan även berätta till alla er nyfikna att Nova kom tillbak efter kanske 20 min, vi vet inte än idag vars hon tog vägen eller vad hon gjorde. Men hon kom tillbak oskadd och de är de viktigaste. Fast hon hade en ganska less matte : ) hihi.
Spåret då? Ja, låt oss säga så här. Jag har en hund som älskar att ha nosen i vädret och inte nere i ett spår på backen, de gick alltså ingen höjdare. Men trots de så hittade hon 2 av 3 pinnar. (en låg bakom ett träd så hon fick inte vindvittring på den) Tokvovve :D

SÅ: nu blir de inge mer resumér, de som varit har varit. Och ni får ingenrting veta, nyfiken? ; )

Idag så bestämde jag mig för att kliva upp tidigt, så de kanske blir mer sömn på tåget ikväll.
Allt utom maten som är kvar i kylen är klart. Och jag rä redo att åka. Men klockan har av någon anledning bestämt sig för att gå jätte sakta. Kanske en promenad får den att gå fortare. Får jag umgås med Ianis också innan jag åker. Och för er som inte vet sätter jag mig på tåget ner till Göteborg senare idag. TAGGAD!

Nej nu lcokar promenaden. : )
Pusshej alla söta.
uppdatering kommer förhoppningsvis efter helgen.
Hemma på måndag igen.


Idag är ingen vanlig dag..

Idag är Ianas födelsedag : )

Grattis på 3 års dagen min älskade stjärna!

Du är mitt allt, Stödet och styrkan du ger mig är oslagbart.



RSS 2.0